födelsedagspresenten som gör mig lite varm i stenen

image37

kommer ni ihåg
det här inlägget?


hej alla arbetskamrater som har googlat sig hit! kul att ni kunde komma! (aka THE PAIN OF LIVING)

dricker öl & är förbannad (nej jag vet, inte särskilt konstruktiv problemlösning, men fan vad mycket bättre det känns). Måste. Byta. Jobb. det spelar liksom ingen roll hur det går med hela den här jävla historien. det känns skittrist eftersom jag (oftast) älskar mitt jobb & känslan av att vara del av nåt som är större än livet. men tyvärr är det ju enda lösningen, eftersom jag inte befinner mig tillräckligt högt upp i hierarkin för att utnyttja min ställnig till att utmanövrera folk jag har en personlig beef med... kan ju inte låta bli att undra hur det står till med maktanalysen hos folk som är så jävla konflikträdda att de hellre blir av med en obekväm anställd genom så pass fula metoder än konfronterar problemet & försöker lösa det. vem är det egentligen som har problem med sin ledarroll liksom?

HUR SOM HELST, ikväll ska jag koppla bort livet & koncentrera mig på att ha roligt (yeah right). imorgon är det födelsedagsfirande hemma hos mig (förfest + nån slags utgång). om du känner att du borde vara bjuden så är du troligtvis det, hör av dig till mig eller kom till sthlms compton efter kl 19:00.

förresten, hata folk som inte svarar på sms/kollar mail/har koll på facebook. hur ska jag nu veta hur många som planerar att attendera min festlighet?

'cause baby i'm an anarchist, you're a spineless liberal

image36

det är precis det jag tänkte ägna kvällen åt. hade planer på att dricka skallen i bitar så att allt som bara snurrar runt där nu skulle flyga ut, men eftersom jag jobbar på att vara en ANSVARSTAGANDE människa så tänker jag att det är bäst att låta bli. men ärligt, jag är så jävla less & besviken just nu, det finns liksom inte ord för det. men jag tänker att känslan av frustration/obehag/oförstående kommer att vändas till KAMP KAMP KAMP ganska snart. i'll stick with the union 'til every battle's won.

dagens goda nyhet, som faktiskt gjorde mig lite varm i stenen ett tag, är ju så klart domen mot "stureplansprofilerna". det trista är väl att jag direkt börjar tänka att det kommer en backlash, jag lovar. snart kommer det börja skrikas om rättsröta & stackars karlar som döms på förhand i media. aldrig får man vara riktigt glad.


desperate housewife

vet ni vad jag har gjort idag?! jo det ska jag tala om, jag har studerat & läst flitigt i sex timmar. sen har jag ägnat ca en & en halv timme åt att skriva inlägg till kursens interaktiva klassrum (eh okej, diskussionsforum). jag har dessutom tvättat kläder, städat & diskat. AND ALL OF THIS IN HIGH HEELS! avslutade det hela med att kolla på grey's anatomy. projekt Riktig Kvinna går väldigt bra just nu.
har dessutom fått en liten turkisk väska med små turkiska presenter av min far, bl a en haschpipa & de här vackra örhängena i form av flip flop-sandaler:

image34

imorgon ska jag på spelning, tyvärr hinner jag nog inte bli klar med den fantastiska groupiepresenten som jag håller på att tillverka. den började som ett skämt (korsstygnspatch) men jag beräknade storleken fel så det blev en bonad istället. måste bara överlämna den på ett sätt så att jag inte framstår som fullständigt galen &/eller överambitiös.

image35

screw world peace, i want a pony!

jag ger er en bit av min barndom:

 

har varit i mammas förråd & fotat grejer som ska krängas på blocket + loppis. shurgards förrådsanläggning ute i högdalen liknar mest ett gated community från typ sydafrika, komplett med murar, eldrivna grindar & koder som ska knappas in överallt. där inne är det dessutom upplagt för skräckfilmsscenario om man råkar gå vilse & hamnar i armarna på nån hälare som använder sitt förråd till att förvara stöldgods & kokain.

 

vi insåg dessutom ganska snart att det där med att hyra ett bord på random loppis inte kommer att räcka, vi måste typ lägga vantarna på en mindre förort för att få plats med alla saker som ska säljas.

annars är allt som vanligt igen, jag är världens sämsta student utan diciplin & moral. känns ju jävligt bra att jag har tagit ledigt en dag i veckan i flera månader, bara för att spendera den med att ha ångest över allt jag inte har gjort. skyller dock på bokus som inte skickat min bok förrän idag ALLT ÄR DERAS FEL! min brist på effektivitet idag har inget med att göra gårdagens sektionsöl med tillhörande fylla, förnedring & fyllerimeddelanden till kreti & pleti. imorgon måste jag jobba igen & hela mitt väsen skriker bara VILL INTE eftersom stämningen är så sjukt obehaglig där just nu, men det finns liksom inget alternativ. no retreat, no surrender, this is war.