bortglömd översvämning, bortglömd karriär

försökte ringa min kära mor förut, men fick bara höra neste momento não é possivel estabelecer a ligação que deseja... kanske har både hon & telefonen regnat bort, det har ju tydligen vräkt ned de senaste veckorna. delar av tete, sofala & zambézia står under vatten & hittills har ca 60 000 människor evakuerats från sina hem, runt 30 rapporteras döda. & mer lär det bli, med tanke på att zambezefloden bara stiger & stiger. än så länge är det inte riktigt lika illa som för sju år sedan, vilket kanske är anledningen till att inga svenska medier (förutom text-tv, älskar text-tv) har rapporterat något om det. antar att det bara blir intressant om det föds nån unge i ett träd (fast det känns ju såååå 2000) eller om nån svensk ambassadtjänsteman leker filantrop & låter folk kampera i sitt vardagsrum ett tag.

edit: jag ljög visst, svd hade en liten notis i nätupplagan. älskar förresten formuleringen "en stor kraftverksdamm" - hey vi pratar CAHORA BASSA, den är inte stor, den är MÄKTIG (säger mor som har varit där).

förövrigt var det en jävla skitdag idag. ingenting som skulle bli gjort blev det, av helt idiotiska anledningar. först lyckades jag bli UPPTAGEN med nåt på jobbet som gjorde att jag helt glömde bort min dejt med FN - skulle ju till sida & nätverka med UNDP, för att sälja in mig själv & min framtida d-uppsats & på så sätt skaffa mig ett ännu mer framtida internship. jag har pratat om det i två veckor, men inte fan innebar det att jag faktiskt tog mig dit idag. fan, fan, fan.
sen skulle jag till skanstull & lyfta skrot i min jazzdansinspirerade klädsel, men hade missat lisas telefonsamtal om att det hela var inställt. fick dricka the & klappa katterna istället, vilket väl var ok. fast inte direkt vad jag hade planerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback